Kapcsolat

Kamionsuli Kft.

Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-1798

Felnőttképzési nyitvatartási szám:
E-000721/2014

Cg.: 01-09-874988

HU- 1108 Budapest, Újhegyi út 3/a-5

Telefon: (+36-1) 264-5040, 240, 259 mellék

Mobil: +36-30-458 1723; +36-30-900-5562

E-mail: kamionsuli@kamionsuli.hu

Web: www.kamionsuli.hu

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a 2006-ban alapított NiT Kamionsuli Fuvarozási és Logisztikai Oktatási Központ Kft.-t.

Iskolánk sikeressége azon alapszik, hogy szakmailag kimagasló oktatókkal dolgozunk, akik magas színvonalon adják át gyorsan, sikeresen a tudást a képzéseken.

Hogy mivel is foglalkozik pontosan a Kamionsuli Kft.?
Iskolánk palettája folyamatosan bővül, így már minden olyan szaktanfolyami képzést elvégezhet, ami az árufuvarozás vagy a személyszállításhoz nélkülözhetetlen, legyen az GKI kártya, vállalkozói igazolvány.

Iskolánk a Kategóriás jogosítvány képzések területén is jeleskedik. (B, C, C+E, D) Minden kategóriában saját oktatójárművekkel oktatunk. A Kamionsuli az egyedüli a piacon, ahol nyerges szerelvénnyel is lehet gyakorolni a „C”, „C+E” kategóriás jogosítvány megszerzésekor. B kategóriás jogosítványt sok iskolánál meg lehet már szerezni, de kevés helyen van lehetőség e-learningen elvégezni az elméleti (KRESZ) tanfolyamot. A mottónk: „Ne csak papírt szerezzen, hanem tudást is!”.

A Kamionsuli folyamatosan lépést tart a változásokkal, így van ez a GÉPKEZELŐI jogosítványokat érintő átalakulásokkal is.

A Kamionsuli volt az első olyan oktatási központ, aki részt vehetett az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett „Hivatásos gépjárművezető programban”, ahol „C, C+E, GKI” valamint „C, D, GKI” vezetői engedélyt lehet szerezni állami támogatással.

Iskolánk 2016. szeptemberétől részt vesz az államilag finanszírozott szakmásított tehergépkocsivezetői és autóbuszvezetői képzésben. Az OKJ-s program keretén belül nem csak jogosítványt szerez, hanem szakmát is.

Minősítéseink

Partnereink