Képzéseink

Folyamatos kedvezmények!
Vegye igénybe képzéseinkre vonatkozó akciós ajánlatainkat!
További információkért hívjon (36-1)264-5040/201,240m!

Kategóriás képzés Szaktanfolyamok Tachográf ADR Taxis-, személygépkocsis személyszllító

Szeret vezetni? Éljen meg a hobbijából!

Mindannyian olyan munkát, foglalkozást keresünk, melyet őszinte örömmel csinálunk, és amelyért úgy kelünk fel nap, mint nap, hogy végre megtaláltuk azt az állást, amit egyben hivatásunknak is nevezhetünk.

Ön megtalálta már ezt a tevékenységet? Amennyiben a válasza nem, javasoljuk, hogy gondolkodjon el egy kicsit, mielőtt válaszol. Lehet, hogy van olyan dolog, amit szívesen csinál minden nap, de még nem jutott eddig eszébe, hogy pénzt is kaphatna érte. Mit szól például a vezetéshez?

Keressen fel minket és vegyen részt valamelyik tanfolyamunkon! Legyen Ön is sokoldalú és a gépjárművezetői engedély mellé szerezzen C, esetleg D típusú jogosítványt! Ha fuvarozással szeretne foglalkozni, alapozza meg nálunk vezetői tudását. Hagyjon fel a hiábavaló álláskereséssel és menjen biztosra, kamionos fuvarozásra mindig szükség van!

Tekintse meg képzéseink részletes leírását, valamint forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Tanuljon nálunk!

Kategóriás képzések

B kategória

A 3500 kg-ot nem meghaladó legnagyobb össztömegű gépkocsi vezetésére jogosít, a szállítható személyek száma 8+1 fő . Egy könnyű pótkocsi is vontatható vele, ahol a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege a 4250 kg, illetve nehéz pótkocsi is vontatható vele, ahol a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege a 3500 kg.

C kategória

A C kategóriás jogosítvány megszerzése olyan járműszerelvény vezetésére jogosít fel, melynek a megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot,  valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény, kivételt képez ez alól az autóbusz és trolibusz.

C+E kategória

A C kategóriában felsorolt gépkocsi és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosít fel.

D kategória

A D kategóriás jogosítvánnyal vezethetünk autóbuszt, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényeket.

Szaktanfolyamok

GKI-Árufuvarozói alap-, és továbbképzés

Tanfolyamunk magában foglalja az elméleti, illetve alapképzés esetén a gyakorlati részt is. Tanulóink számára biztosítjuk a szükséges tananyagot, tesztkönyvet, hogy ezzel is hozzásegítsük az Önt a sikeres vizsgázáshoz!

GKI-Autóbuszvezetői alap-, és továbbképzés

A tanfolyam tartalmazza az elméleti, illetve alapképzés esetében a gyakorlati oktatást is. Biztosítjuk az Önök számára a tanfolyamhoz szükséges tananyagot, tesztkönyvet, ezzel is hozzásegítve Önöket a sikeres vizsgázáshoz!

Jelentkezési lap GKI-tanfolyamra

Jelentkezési lap GKI-tanfolyamra PDF

Árufuvarozó vállalkozói alap-, és továbbképzés

A képzés folyamán a vizsgázónak a 261/2011. (XII.7.) Kormány rendeletben (3.melléklet) előírt szükséges ismereteket (jogi-, gazdasági és pénzügyi vezetői-, adózási-, munkaügyi-, árufuvarozási-, jármű műszaki-, üzemeltetési-, közlekedésbiztonsági-, és vámismeretek) kell elsajátítatnia, majd ebből a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgáztatói előtt sikeres viszgát tenni.

Autóbusz vállalkozói alap-, és továbbképzés

A sikeres vizsgához szükséges ismeretek: jogi-, gazdasági és pénzügyi vezetői-, adózási-, munkaügyi-, személyszállítási-, jármű műszaki-, üzemeltetési- és közlekedésbiztonsági ismeretek, melyek a tanfolyam során elsajátíthatóak.

Jelentkezési lap Vállalkozói-tanfolyamra

Jelentkezési lap Vállalkozói-tanfolyamra PDF

Tachográf-képzés

A 124/2005 (XII.29.) GKM rendelet szerint az üzembentartó felelőssége, hogy a tachográf készülékekkel ellátott járművet olyan személy vezesse, aki rendelkezik a tachográf szabályos működtetéséhez a tachográf kategóriája (analóg-vagy digitális tachográf) szerint szükséges ismeretekkel.

Jelentkezési lap Tachográf-képzésre

Jelentkezési lap Tachográf-képzésre PDF

ADR tanfolyam

Az ADR, azaz a Veszélyes Áruk Szállításáról szóló Európai Megállapodás Magyarországon 1979. óta van érvényben és a veszélyes áruk szállításához kötődő előírásokat fogalmazza meg. Napjainkban számos lehetőség kínálkozik a gépkocsivezetőknek egy szakirányú tanfolyam elvégzésére és ezzel munkalehetőségre a szállítmányozás területén, azonban a speciális jellemzőknek köszönhetően szükséges az okmány érvényességének megújítása a megfelelő időközönként.
A veszélyes áru szállítására jogosító okmány megújítására a megszerzéstől számított öt év múlva van szükség, valamint a lejárat előtti évben meghosszabbítható további öt évre egy ismeretfelújító képzés elvégzése által. A lejárat előtti évben számos okból érdemes elvégezni a megújító képzést és vizsgát, azonban az egyik legjelentősebb indok, hogy az új vizsga érvényességét nem az aktuális vizsgaidőponttól határozza meg a hatóság, hanem a bizonyítvány lejártához köti.
Válassza cégünk képzési szolgáltatásait és újítsa meg nálunk veszélyes áru szállítására jogosító okmányát! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Jelentkezési lap ADR tanfolyamra

Jelentkezési lap ADR tanfolyamra PDF

Taxis,- személygépkocsis személyszállító

A 176/2015.(VII.7.) Korm. rendelet újra szabályozta ezen engedélyek érvényességi idejét, így azok csak 5 évig lesznek érvényesek. A lejárat előtt tovább képesítési vizsgát szükséges tenni a meghosszabbítás érdekében. 2017. december 31-ig szükséges a továbbképzésen részt venniük, hogy a korábban hatályos 89/1988.(XII.20.) MT rendelet értelmében a korábban kiadott taxis vizsgaigazolásuk érvényes maradjon.

Jelentkezési lap- Taxis-, személygépkocsis személyszállító szolgáltató szaktanfolyam

Jelentkezési lap- Taxis-, személygépkocsis személyszállító vállalkozói szaktanfolyam

ÁRAK