Kamionsuli Kft.
Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Cg.: 01-09-874988

HU- 1108 Budapest, Újhegyi út 3/a-5
Telefon: (36-1)264-5040/201,240, 259m
Telefax: (36-1)264-5045
Mobil: +36-30-458 1723 ; +36-30-900-5562; +36-30-488-9015
E mail: kamionsuli@kamionsuli.hu
www.kamionsuli.hu

Kamionsuli

MINŐSÍTÉSEINK

Álláskereső
Jooble

Kamionsuli: Kamion-, Autóbuszvezető képzés

Folyamatos kedvezmények!
Jelentkezzen most!

„A munkáltató versenyelőnye a felkészült gépjárművezető”

A NiT Kamionsuli Fuvarozási és Logisztikai Oktatási Központ Kft. megalapításának célja a gépjárművezetők magas színvonalú képzésének, továbbképzésének végzése, támogatása vállalkozói- szaktanfolyamon, GKI-képzésen és Tachográf- tanfolyamon keretein belül.

A Kamionsuli, mint felnőttképzési intézmény rendelkezik intézményi akkreditációval.

A kategóriás („B”, „C”, „D”, „C+E”) és szaktanfolyami képzéseink (árufuvarozást és személyszállítást végző gépjárművezetők részére GKI-s képzések, Vállalkozói szaktanfolyamok, Tachográf-tanfolyam) felül egyéb szolgáltatásokkal is várjuk az érdeklődőket, mely többek között tartalmaz üzemanyag takarékos tréninget, gyakorlati képzést nyerges szerelvénnyel illetve gépjárművezetők részére közlekedési magatartási tréningeket.

Oktató gépjárműveink - melyek között autóbusz, teherautó és nyerges szerelvény is megtalálható - olyan speciális szoftverrel felszerelt gépjárművek, amelyek a magyarországi gépjárművezető oktatás egyedülálló eszközei. Az Európai Uniós direktíváknak megfelelően rögzíti, majd kielemzi a gépjármű-vezetési technikáját, illetve meghatározza a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb használat módját. A program segítségével azt is ki lehet alakítani, hogy melyik az a vezetési stílus, amelynek alkalmazásával a lehető legkevesebb káros-anyag kibocsátás történik.

A jogosítvány megszerzésére irányuló képzéseink során biztosítjuk a lehetőséget, hogy eco-tréning keretében segítsük a gépjárművezetők felkészültségének magasabb színvonalát, mely a munkáltatójuk számára is szakmai és anyagi előnyöket fog biztosítani.

Megalapítóink a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary és a franciaországi székhelyű AFT-IFTIM olyan szervezetek, melyek a közúti fuvarozási és logisztikai szektor munkáltatóit képviselik. A „Kamionsuli” megalapításával céljuk az volt, hogy a közúti fuvarozói alágazat számára fejlesszék többek között a foglalkoztatást, az oktatást különböző szaktanfolyamok keretein belül, melynek alapot ad a Francia tulajdonosaink által évek óta több tízezer fő képzésére kialakított, sikeresen működő oktatási program.
A korszerű oktatási feltételrendszer kialakításán túl nagy hangsúlyt fektetünk a baleset megelőzésre is. Terveink között szerepel egy szimulátor beállítása is a gépjármű vezetők oktatásában és továbbképzésében.

Letenné a jogosítványt B, C vagy akár D kategóriában?

Hívjon minket most!

06-1-264-5040/ 201,240 vagy 259-es mellék
Dunai Katalin: +36-30-900-5562
Adamek Noémi: +36-30-458-1723

Minősítéseink

(a nagyításhoz kattintson a képre)

Wikipedia-Tehergépkocsi | Kamion.lap.hu | Kamionhirek.hu | Jogosítvánnyal kapcsolatos tudnivalók

Olyan szakmát szeretne, amelyből biztosan meg tud élni?

Szerezzen C kategóriás jogosítványt!

A folyton növekvő árukínálat és a nemzetközi kereskedelem nagysága révén egyre nagyobb szükség van kamionsofőrökre. Azonban ez a szakma nem mindenkinek való, hiszen nagyfokú koncentrációt, teherbírást és monotonitástűrést követel. A kamionsofőr felelősséggel tartozik az általa szállított áruért és annak hiánytalan, épségben történő célba juttatásáért is.

Ha Ön úgy dönt, hogy kamionsofőr szeretne lenni és szüksége van C kategóriás jogosítványra, nálunk a legjobb helyen jár!

A kamionsofőr munkahelye lehet hazánk, de választhat nemzetközi szállítást is. Ha szeret sokat vezetni és egy igazi erőgépet hajtani, akkor ez Önnek való munka. Általunk kedvező árakon sajátíthatja el a biztonságos kamionvezetés alapjait.

Szakképzett oktatókkal és minőségi képzéssel várjuk minden kedves ügyfelünket. Akkor is állunk rendelkezésére, ha már rendelkezik C kategóriás jogosítvánnyal, de elsajátítaná a tachográf készülék szabályos használatát.

Iratkozzon be következő tanfolyamunkra még ma!